Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sportanista

IMG_6640

IMG_6650IMG_6651IMG_6720IMG_6681IMG_6662

IMG_6671  IMG_6722

IMG_6707

IMG_6703

Här står jag och kamouflerar mig 😉 Här är byxorna igen som jag och Mira råkade ha på oss samtidigt förra veckan hehe, favoriterna. Det är väldigt härligt i luften här. Jag älskar iochförsig hösten… kanske inte mer än sommaren men det är väldigt mysigt när hösten kommer! Här har det spöregnet från och till så vi passade på att promenera när det var uppehåll. Vi gick från Puerto Banus till San Pedro längst stranden. Nu är vi fyllda med energi för vi ska nämligen på äventyr..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!