Lisa Abefelt

IMG_4426IMG_4418IMG_4469IMG_4477IMG_4410

IMG_4446IMG_4496IMG_4498IMG_4404IMG_4428IMG_4468

 

Dagen är inne och min älskade vän Lisa öppnar en blogg! Jiho..

Kommer ni ihåg att jag ska skulle dela med mig av recept man kan göra på äpplen och päronen vi tog med hem från kivik.

Det här slängde Lisa ihop och hur man gör det ska ni få läsa på hennes blogg nämligen. Det är så kul att ha så många vänner är mat-intresserade. Såklart har vi olika talanger men alla fördrar vi det nyttiga och hälsosamma. Lisas talang är BAKA och ni ser ju så fint hon pysslar ihop det hela så det är inte bara i köket hon pysslar. Det ska hon också visa mer om i sin blogg. Jag längtar och få se alla tips! Här ska ni få en enkel intervju för att få veta mer;

Hej världens bästa Lisa! Vad kul med en blogg, är du taggad?

– Jag är super taggad och har massvis med recept och pyssel att visa! Älskar ju hösten och framförallt vintern just bara för att man får vara inne med massa pyssel och bak!

Hur gamla är dina barn? ( mina och Giselas underbara gudbarn)

Matteo är 5 år och Elle ( Men kallas bara för Kiwi ) 2 år.

Hur kommer det sig att älskar att baka, när började det?

Jag började baka med min mormor när jag var liten. Fick nästan alltid välja om jag ville gå till förskolan eller hem till mormor och det blev för det mesta hem till mormor… Jag tycker så yrket om att baka för att dom flesta blir så glada när jag gör! Sen är det väldigt gott att äta förstås 😉

Bak och pyssel kommer väldigt mycket hand i hand om man sr på dina fina bakverk, vart har du lärt dig allt?

Jag har som sagt lärt mig av min mormor mycket från youtube där det finns filmer på nästan allt när det gäller bakning och pyssel.

Du lär kunna baka kanelbullar i sömnen men läser du recept annars?

Hehe ja kanelbullar kan jag förmodlingen baka i sömnen men annars läser jag recept men följer dom nästan aldrig. Man måste nästan alltid göra om lite vad jag tror  blir godare!

Vem är det som får äta allt gott som du jämt bakar?

Dom som finns i min närhet just då och står nog den störta delen min sambo <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!