Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Soul Surfer

IMG_6984 IMG_6996 IMG_6991

IMG_7000IMG_7006

IMG_7032IMG_7051IMG_7058

 

Hej alla fina! Hoppas ni alla mår jättebra och njuter av helgen! Nu är jag på språng igen.. Här fick man nästan hålla i sig på grund av all vind igår. Så härligt och få luta sig mot vinden och gapa hahah som ett barn. Har berättat förut att jag och min syster växte upp på blåsiga stränder kan man säga.. Pappa surfar och i deras gäng har dom olika namn, hans är Soul surfer ;). Eftersom det var sådan vind stänkte det vatten hela vägen upp och det såg jag inte förens sen på kamera linsen hehe.. helt grumliga bilder var det av allt saltvatten. Så frukosten såg inte alls smarrig ut haha, men en skål med en kaffe får ni från mig! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jättefin och inspirerande blogg! Jag läste i ett senare inlägg att det var mobilbilder… är dessa också det och vilken mobil har du? Kameran verkar om så är fallet grym.
  kram

  Josefine 2014-10-27 00:19:39
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine! Vad kul, tack snälla rara. Det är nya iPhone 6 som har så bra bilder 🙂 Jag har haft usel mobilkamera så blev så glad och se hur bra bilder denna tar! Kram på dig

   foodjunkie 2014-10-29 15:02:16
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!