Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Clarisonic- Aria

IMG_7070 IMG_7063

Här är mitt bästa tips för att hålla huden ren! Jag som reser ganska mycket fram och tillbaka tycker den här är underbar pga att den är så smidig. Annars märker jag att min hud blir lätt stressad av alla olika krämer, tvätt, och luft. Clarisonic är borsten som i kombination med din favoritrengöring agerar som en högtryckstvätt på dina porer – du blir renare än någonsin. Aria, som har tre olika hastigheter, så att du kan skräddarsy rengöringen efter dagsbehovet. Den har även en smart USB-laddare för resan. Så perfekt för mig 😉

Ni kan köpa den på Kicks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Mitt liv på fotoskolan STHLM skrivs om på min blogg men varje söndag så lägger jag ut mina texter från min kommande bok om kärlek, in och läs!!

    http://bricephotography.devote.se/category/1157619/texter_796734.htm

    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!