Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Russian Salad

IMG_7109IMG_7087IMG_7089

Är det någon som vet vad en rysk sallad är? Jag vet knappt själv förut att det är väldigt vanligt här i Spanien. Speciellt till förrätt och dela på till brödet. Jag tycker det är som sagt mysigt och dela på olika maträtter, tapas. Så detta är vanligt att vi tar in på resturang till lite pil-pil räkor innan huvudrätten. Den här måste jag säga var en favorit, brukar annars tycka att den är lite smaklös. Den var krämig, salt och fick fram krabb smaken på ett härligt sätt med rommen på. Det brukar i och för sig vara tonfisk till så det kanske var därför den var extra god 😉 Om ni vill testa göra själva ;

2 ägg

5 potatis

1 rödlök

1 saltgurka eller kapris

2 dl ärtor

2 st morötter

3 dl majonäs

Koka upp potatis, ägg och morötter och dela allt sedan i små fina tärningar. Blanda, krydda och njut. Detta kan man ha till mycket olika maträtter. Speciellt om man frågar en spanjor 😉 Trevlig kväll på er alla! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!