Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Middle is best

IMG_7186IMG_7191IMG_7210IMG_7217

Kan ni tänka er hur glad jag blev när en smarrig guacamole gömde sig i mitten av laxen! 🙂 Tips till er som gillar lax och vill göra det lätt. Sallad, lax och guacamole och härligt med en massa lime på detta!Jag älskar guacamole och det är helt klart favoritdelen i tacos men man kan använda det till dipp till så mycket mer. Det finns ju många olika sett att göra en guacamole;

Avokado, lime eller citron, vitlök, creme fraiche, turkisk yogurt, kvarg, röd eller gullök, tomat, samal, cayenne peppar,  tabasco, salt peppar eller också toppa med koriander! Vi alla har våra egna sett men jag gillar dom alla 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!