Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pineapple mania

IMG_7230 IMG_7241IMG_7234IMG_7242IMG_7238

 

Igår fick jag huvudvärken från en annan planet, så ber om ursäkt för inget inlägg. Har aldrig huvudvärk så visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick mango och indiskmat serverad så lite rörde det sig på smilbanden! Imorse blev det en stor anans med lite yoghurt igen. Ananas är ett bra för er dom är lite problem med matsmältningen. Ett till tips om man gillar krispigt är att strö över chiafrön, dom sväller i magen sen istället om man tycker chiapudding är för ”geggigt”. Det ser ut som min lilla gubbe står och ber över chiafröna, han är nog också betuttad i dom ;). Jag fick en fråga om hur jag gör med yoghurt om det är så att jag väljer bort mjölk i vanliga fall. Jag väljer då olika soya yoghurtar men det är svårt att finna här i Spanien så eftersom jag inte får ont i magen vanlig så kan jag äta det med 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!