Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cinnamon

IMG_7247IMG_7260IMG_7257IMG_7253

Hej alla fina! Nu är jag hemma i det gråa vädret igen. Gick upp och tog en lång promenad imorse med min älskade syster i Haga parken. Så kul att vi sprang på min gudmor där. Ska fråga henne om jag kan göra en intervju med henne. Hon är en inspiration! Ni kommer förstå vad jag menar efter. Efter promenaden gick vi till Frida och åt en härlig gröt… som jag har längtat! När man kokar upp är det tips att ha i lite tranbär, russin, dadlar i 🙂 Efter det hade vi banan, musli, kanel och honung på. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!