Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Physalis

IMG_7268IMG_7272IMG_7275IMG_7276

Nu när vi går mot mörkare tider så är det lite extra viktigt att vi får i oss rätt mat för att hålla oss friska och pigga. Jag kan lätt bli lite segare så här års men har lärt mig att det är bara jag som kan styra det! Tacksam för att Sats finns och all god mat 🙂 Nu är det ju dags för att alla mänger av clementiner man skalar och äter.. men även dessa små runda mini frukter. Kallas ibland guldbäret, som även används till pynt för det har ett fint runt skal dom gyllene bären är gömda i. Jag tycker dessa små är väldigt goda i en vanligt sallad för att få till det syrliga eller annars toppa smoothies med. Physalis innehåller mycket C-vitamin, olika B-vitaminer och mineralerna fosfor, järn och kalcium. Precis vad vi behöver för att bunkra upp för vinter! Dessutom är dom hälsosamma för matsmältningen och upptagningsförmågan 🙂

Kram <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!