Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Give me some power

IMG_7284IMG_7286IMG_7291IMG_7305IMG_7301IMG_7297

Hej alla kära läsare! Här hemma har jag fortfarande en huvudvärk som vägrar släppa. Så inte kunnat sitta vida datorn eller stått i köket.. Därav dåligt med uppdatering! När jag vaknar känns det bra sen efter ett tag slår den till.. är det någon som haft samma och kan några knep? Jag har aldrig haft ont i huvudet förut. Puhu! Här laddade jag med näring och energi iallafall för att se om kunde ge mig lite kraft 🙂 En smoothie på

•2 stjälkar grönkål ( ta bort ”stammen” och använd bara bladen)

•1 banan

•4 msk kvarg

•1 nypa osaltade cashewnötter

•Lite is och i botten hade jag en halv granatäpple 🙂

Till det vart det några olika finnkrisp, gurka sallad med örtsalt, paprika och ost, ägg med kaviar och sist men inte mist jordnötssmör med banan på!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har nu provat tre av dina middagsrecept och alla recepten var SÅ himla goda, två har jag gjort två gånger – tonfiskröran med kapris och salladen med sötpotatis och varmrökt lax. Åt ikväll ditt senaste recept med salmalax som liknade Broms och alltså det var jättegott! Jag kommer definitivt fortsätta prova dina grymma recept! Hoppas du mår bättre snart 🙂

  Ida 2014-10-28 17:52:37
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ida, nu gjorde du min dag! Blir så glad att höra era fina kommentarer men att få höra att du lagat plus att du gillar dom värmde så i mitt hjärta!! Lovar att komma med massa recept nu framöver! Nu känner jag mig mycket bättre och är redo för massa matlagning, KRAM <3

   foodjunkie 2014-10-29 14:58:17
   Svara
 • Tydligen ska ingefära hjälpa mot huvudvärk http://mittkok.expressen.se/artikel/ingefara-5-anledningar-att-ata-det-varje-dag/

  anna 2014-10-27 11:28:39
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   TACK ANNA, ingefära har varit min vän dom senaste dagarna och jag känner mig mycket bättre :))

   foodjunkie 2014-10-29 14:58:55
   Svara
 • Har du kollat dina vätskenivåer? (Dvs. gul urin vs ”genomskinlig”.) Äter du järntillskott? Kan också vara värt att kolla på.

  Therese 2014-10-26 23:49:49
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Ni är helt otroligt underbara som ger mig tips och detta har jag inte ens tänk på.. Äter inget järntillskott.. Ska söka och se direkt om det kan vara boven! 1000 TACK!

   foodjunkie 2014-10-29 15:03:43
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!