Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Oil balance

IMG_7362 IMG_7374

Här är ett tips till er alla om nu inte får i er olivolja genom er mat. Ta en matsked i smoothien! Både tarmar mjukas upp, och kan därför få igång magen.. men mjukar dessutom upp leder. Byter man ut mättat mot enkelomättat fett som olivolja är förbättras fettbalansen i kroppen. Det finns också i fisk men det här är ett enkelt sätt att få i sig det. Många av våra vitaminer är fettlösliga, det vill säga att dom åker rakt igenom kroppen om dom inte får komma i kotakt med det i matsmältningen. Man behöver inga stora mänger av fett, ni kan tänka typ som en halv avokado eller som här 1 – 2 matskedar olivolja.

3 cm ananas

4 msk kvarg

1 banan

2 stjälkar grönkål

1,5 msk olivolja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Blev bara nyfiken på varför du rekommenderar med plast? Jag har alltid hört att det är bättre med glas eftersom den håller sig fräsch längre än plast.

  P.S Älskar din blogg! 🙂

  Cams 2014-10-30 22:36:25
  Svara
  • Svar på Camss kommentar.

   Mina i glas har alltid gått sönder.. Men kan hålla med om att glas håller sig säkert fräschare längre men det hinner jag aldrig upptäcka 😉 Man får helt enkelt vara lite noggrann med att tvätta sin i plast bättre 🙂
   KRAM OCH TUSEN TACK FÖR KOMMENATAR

   foodjunkie 2014-10-31 11:16:38
   Svara
 • Hej behöver hjälp och råd med en bra blender. Vad har du för märke på din? Och tack för bra tips på nyttiga smoothies man fastnar lätt i sina favoriter. Vilka är dina favoriter?

  Hälsningar
  Ulrika

  Ulrika 2014-10-29 16:09:53
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Hej Ulrika! Mitt bästa tips är att ha en mixer i plast! Min kommer från ett märke som bara säljer till restauranger. Men den är exakt som en vitamix – så använder du mixer dagligen är det värt att lägga en extra slant så den håller länge och kan göra allt du vill. Jag gör allt från smoothies, nötmjölk, puréer, soppor och såser i min. Men tänk att införskaffa mig en matberedare 🙂 Har väldigt många favoriter när det kommer till smoothies, det kan variera från dag till dag! Har du någon speciellt? Lycka till och kram

   foodjunkie 2014-10-29 17:06:05
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!