A very berry morning

IMG_7564 IMG_7562

Tidigare imorse blev det en rosa start! En hallongröt med en hallon och ananas – smoothie 🙂

Tips om man gillar att starta dagen med gröt o vill variera den lite är att lägga i lite frysta bär medan den kokar upp. Blåbär och hallon är dom enklaste och godaste tycker jag! Imors blev det hallon, torkade aprikos bitar plus dadlar medan den stod på och puttrade på spisen innan den var klar. Toppade med honung och färska bär innan mjölken 🙂

Smoothien blandade jag frysta hallon och ananas bitar med en banan vatten, solrosfrön och en skvätt soya- yoghurt. Slurp. Nu ska jag gå och handla, har nämligen fått en recept av en gullig kollega på en gryt/soppa som låter helt magisk! Ska visa er sen. Kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!