A new luscious taste

IMG_7522

Dom här små ljuvliga rödbetorna är från min gudmors landställe, så egen odlade helt enkelt! Hur smarrigt (!).. Men det var inte bara det som var det härliga med dessa. Det var en ny smak som gifte sig i munnen. Tänkte tipsa er om detta. Det är nämligen ingen ost i alls som det ofta kan vara till rödbetor, exempelvis getost eller fetaost. Ett bra för er som är känsliga mot detta och ett gott tips för er som vill testa nytt.

500 g rödbetor

1 charlottenlök

1 vitlök

1 tsk dijonsenap

1-2 msk äppelcidervinäger

0,5 l olivolja

halvsalt och peppar efter smak

Koka upp rödbetorna med lite spänst kvar i. Tips om dom inte är helt färska är att koka dom i en nypa råsocker. Känn efter med en gaffel fall att dom är klara. Spola dom i kallt vatten och dra av skinnet. Gör dressingen medan dom kokar upp i en annan skål och häll över när dom fortfarande är ljumna. Låt stå en stund innan dom serveras!  <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!