RAWSALLAD

IMG_7709IMG_7710IMG_7737IMG_7713IMG_7722IMG_7727IMG_7716IMG_7724IMG_7744

Här kommer en lunch resturang som är ett jättetips! Det ligger nära Odenplan på Gästrikegatan och heter Raw Sallad. Igår jag var där första gången med mina underbara vänner Lisa och Mira. Eftersom vi ville smaka allt tog vi in tre olika och dela. Man kände hur fräsch och nyttig maten var direkt när man såg den. Man kunde nämligen välja och göra sig egna tallrikar eller ta en färdig rätt. Min favorit blev nog raw falafel med rödbets- hummusen. Jag älskar ju falafel! Fast den rökta laxen med alla goda olika blomkål och bönor var nog lite matigare så dom får nog dela på etta plats. Ärtsoppan hade jag gärna tagit med hem och ätit till middag för blev så mätt på allt gott innan så hann knappt njuta med den. Det får bli nästa gång! För det var inte sista gången vi åkte dit. Dessutom är det bra priser, tänk att en färskpressad juice kostar endast 40 kronor och då hade jag allt möjligt härligt i som boostar kroppen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!