Fresh it up

IMG_7392

Dagen lätta lunch blev en senaps-potatissallad med fräscha tillbehör. När jag kokar potatis gör alltid några extra för att ha dagen efter. Man kan antingen ha det i sallad, omelett, steka i kryddor eller bara som dom är till lax. Ett bra knep till lunch lådan!

Potatis är ingen supermat du måste äta men det finns näring och lite protein i som gör att du håller din mätt lite längre. En annan sak som däremot är supermat är grönkålen! Läste att forskare till loch med klassar grönkål som det nyttigaste man kan äta.  Det är precis som alla andra grönsaker fyllda med vitaminer som stärker immunförsvaret som är extra bra att tänka på till alla förkylningar som kommer med den här årstiden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!