A plate with love

IMG_7520

Tittut, här har ni ett fat av ren kärlek. En mer matig sallad än så här är svår att slå speciellt om man ska uppfylla alla smaker. Den här åt vi till svenska räkor och dinkelbrödet ni fick recept på som vi åt hemma hos Ulrika och Lasse. Hon har haft i allt gott man önskar att man jämt hade hemma i kylen. Tänkte att det här är någonting ni kan få tips till att göra i helgen. Speciellt fall att ni får besök, jag kunde inte bli mer glad än att få bli bjuden på denna härlighet. Passar bra till fisk om ni inte hittar eller gillar att skala räkor..

Persimon , sparris, physalis, spenat, haricovert, körbärstomater, avokado, sockerärtor, hallomi, pumpafrön och sesamfrön 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!