Enjoy sunday

IMG_8113 IMG_8117IMG_8119IMG_8097IMG_8105IMG_8106IMG_8109IMG_8115IMG_8120IMG_8125IMG_8124

Godmorgon söndag! Igår fick jag error när jag skulle lägga in här på bloggen, så ni ska få se all mat jag och min fina vän Lisa gjorde på ett event i fredags senare idag. Så här härligt kan man starta en söndag. En lång frukost som avslutades med en lika lång promenad. Måste tips om Broms, vet att jag gjort det förut men det är ett enkelt härligt ställe. Speciellt om man gillar virgin SPICY bloodymarys med sellerisalt i hehe… Man får såklart välja själv hur start man vill ha och om man vill toppa med koriander. Frukost buffén stänger klockan 10 så man lägger det på minnet bara men det går att beställa ändå. Missade nog testa gröten med vitchocklad till, hur gott lät inte det? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!