Rosehip

IMG_8150 IMG_8152

IMG_8153IMG_8158IMG_8159

Hej alla kära! Det här var ända gången jag och Lisa satte oss ner idag. Vi har hunnit med allt möjligt viktigt, förutom att jag inte hunnit lägga ut ett inlägg.. Kände hur jag läste den där texten lite fler gånger än man i vanliga fall skulle gjort, skönt och få en påminnelse om att andas ibland! Jag tog en goji-delicious som innehåller gojibär, mandel, nypon, havtorn, jordgubbar, banan, ekologisk havremjölk och en underbar liten antioxidant blueberry boll som är gjord på jordnötssmör, cashewnöt, osötad blåbärssylt, frysta blåbär, torkade blåbär. Visste ni att nypon är bra för leder och innehåller massvis med C-vitamin? Lätt att köpa ett pulver och ha i smoothien så ni vet 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!