Bean Salad

IMG_8355IMG_8376IMG_8357IMG_8368IMG_8386IMG_8370IMG_8394

Dagens underbara lunch som jag och min lilla mamma åt idag blev en bönsallad. Jag gillar när det smakar mycket, inte krångligt och helt inte så mycket ingredienser så man inte blir ruinerad eller glömmer något. Den här bestod av 6 goda ting, 3 av dom är olika bönor.

1 paket sugarsnaps

15 st färska haricoverts

1/2 paket bland bönor (som finns i färdiga förpackningar i butiken)

1/2 paket fetaost

2-3 msk pinjenötter

1 vitlök

Börja med att koka haricovertsen i vatten i ca 10 minuter. Medan kan du skära sugarsnapsen och blada det med bönorna sedan i med haricovertsen. Stek pinjenötterna utan olja men ha koll för det går fort. Här kommer en dressing som ska kokas ihop 3-4 msk olivolja, en hakad vitlök och flingsalt. Toppa allt med fetaost! Ha en ljuvlig helg på er 🙂 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!