I need forces

IMG_9051 IMG_9054

IMG_9057

IMG_9061 IMG_9069

 

Urk burk. Superförkyld och vi är i Spanien. Här tar det hundra -miljoner -år att värma upp sitt hem. Det är varmare utomhus men det är grått och blåser så inte lätt att sysselsätta sig med saker som måste göras. Försökte igår.. skulle ta min härliga promenad längst vattnet. Det var högvatten och vågorna slog som bara den. Helt plötsligt kommer en dunder våg och jag tittar bak för att ta min lilla hund så hon inte åker ut.. en sekund senare stod jag plaskblöt! Hej förkylning och fredag.. dessutom har vi inget internet hehe. Försöker få i mig massa näring och boosta min kropp. Gjorde en stor varm linssoppa som har fått värmas på några gånger. Den absolut enklaste soppan! Ska ge er recept senare. Här är lite annan energi påfyllning! Hoppas ni har massa energi kvar till helgen 🙂 KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!