Raw cake base

IMG_7823

En raw-food kaka på ingång! Just den här gjordes till en choklad- nötkaka som jag och Lisa bjöd på. Hon är en mästare på sötsaker så vi blanda mitt recept med hennes. Ni  kommer få se resultatet och recpetet på chokladbotten men tänkte först ge er denna enkla som man kan göra en en botten av en cheescake eller annat gott. Det härliga med det är att den är nyttig! Innehåller nästan bara frön 🙂

•solrosfrön, pumpafrön, sesamfrön, torkade melonkärnor, krossade linfrön, kokos flan, dadlar, kokosolja och honung.

Börja med att mixa dom torra fröna sen tillsätt dadlar ( utan kärnor) kokosolja och smaka av sedan om det ens behövs honung. Jag tar altid vad jag har hemma i frö-fronten så lägg till nötter om ni har 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!