LOVEly start

IMG_9162 IMG_9164 IMG_9129IMG_9143IMG_9160IMG_9138

IMG_9158IMG_9153IMG_9150IMG_9186

Här satt vi och njöt i morse. Stor frukost med alla olika favoriter! Blev så glad när jag gick och handlade för hittade walnötsbröd. Det är lite svårt att hitta fint bröd här, mest baguetter.. Som också över allt annars i Europa. Vi har väldigt fint bröd i Sverige och inte alls onyttigt om man tar en ( eller två) till frukost. Sen finns det såklart olika bröd…

På våra olika blev det scrambled ägg med avokado-röra, philadelphiaost med lax och peppar, sallad med körsbärstomater, sallad med mortadella och rödisa och sista en med avokado-röra och rädisa. SLURP sa det! Till slurpandet hade jag gjort små glas med blåbär, yoghurt, musli och strimlade lite honung 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!