True love

hund11hund2 hund3 hund4 hund5 hund6

Oh lord! Idag höll det på att bli en till medlem i familjen. Jag skulle ner till lördags marknaden och fick syn på ett skylt där det stod någonting om att hjälpa hundar. När jag kom fram var det ju några hundar och 4 valpar där. Hundarna hade ägare, det var hittehundar som dom här som jobbade med det hela hade. Så här blev jag fast och missade marknaden. Mitt i en rodell var det så där satt jag och blev kär. Han skulle krypa in under min väst! Kommer ihåg när min sambo kom hem med vår hund på julafton till mig och barnen och hon jämt skulle sitta  in under hakan.. Gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilka ursöta små valpar!! Har du någon koll på vilken ras detta är? Skulle gärna vilja ha en liten sånhär i julklapp!

  Emma 2014-11-22 16:57:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det var shar pei blandat med någonting som jag inte kommer ihåg, förlåt! Men HELT UNDERBARA. Mycket skin och mjuka 🙂 Jag håller alla mina fingrar och tår på att du får någon liknade i julklapp 🙂

   foodjunkie 2014-11-23 17:22:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!