Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

True love

hund11hund2hund3hund4hund5hund6

Oh lord! Idag höll det på att bli en till medlem i familjen. Jag skulle ner till lördags marknaden och fick syn på ett skylt där det stod någonting om att hjälpa hundar. När jag kom fram var det ju några hundar och 4 valpar där. Hundarna hade ägare, det var hittehundar som dom här som jobbade med det hela hade. Så här blev jag fast och missade marknaden. Mitt i en rodell var det så där satt jag och blev kär. Han skulle krypa in under min väst! Kommer ihåg när min sambo kom hem med vår hund på julafton till mig och barnen och hon jämt skulle sitta  in under hakan.. Gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilka ursöta små valpar!! Har du någon koll på vilken ras detta är? Skulle gärna vilja ha en liten sånhär i julklapp!

  Emma 2014-11-22 16:57:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det var shar pei blandat med någonting som jag inte kommer ihåg, förlåt! Men HELT UNDERBARA. Mycket skin och mjuka 🙂 Jag håller alla mina fingrar och tår på att du får någon liknade i julklapp 🙂

   foodjunkie 2014-11-23 17:22:19
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind