Figs candy

IMG_9308IMG_9306IMG_9309IMG_9314

Så här ser torkade fikon ut som inte är så gamla.. dom som är platta och nästan lite fuktiga är tydligen lite äldre. Lärde mig det här nyligen och dom här smakar ljuvligt! Ett nyttigt julgodis att ha framme. Dom här köpte jag här men det finns nere i Hötorgshallen. Ska springa dit och ta lite bilder för att visa er när jag är tillbaka! Hoppas ni haft en fin helg – puss – puss på kind-erna ( har snart börjat vänja mig med att man inte kramas hej och hejdå här. Kan bli så fel när jag kramar en bekant och den andra står och pussar en på kinden haha. Hoppas ni förstår hur jag menar!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!