Serafina

e2 e3

IMG_9262

image-2e4 e5 e6 e7 e8 e9

Tänkte börja med att tacka alla som var med för igår! Och nu tipsa er om ni har vägarna förbi Marbella är en restaurang som är min nya favorit- Serafina! Vi har en liten marockans klubb som heter Suite som vi alltid varit på men aldrig gått in på restaurangerna bredvid, vilken miss. Jag var sugen på krabba så det fick bli både till förrätt och mellanrätt- lördagsGODIS! Det stora plus i kanten är ju såklart att Bella fick följa med. Efter denna goda middag var vi mätta och belåtna så gick en trappan ned och fortsatte med en drink och vattenpipa. Här är röker alla vattenpipa, tycker det luktar gott och stämning blir mysig men inget mer är så 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hei!

    Så mysigt å lese om alt du gjør i Marbella! Serafina er en av mine favorittrestauranter i Marbella, men min absolutte favoritt er MoMO, i gamlebyen. Anbefales virkelig, fantastisk mat, koselig lokale og dyktig betjening!

    Sigrid

    Sigrid 2014-11-26 18:55:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!