Packed with vitamins

IMG_9346IMG_9332IMG_9341

Nämen! Här står det två glas fyllda med energi och vitaminer och väntar på att få ätas höhöhö. Pratade precis med min lilla mamma som berättade hur grått det var hemma och vågade knappt berätta för idag är det sooool här! Njuter, njuter och njuter. Vet att snart är jag tillbaka till den gråa vardagen så passar på. Det är dom här resorna som ger mig mest energi. När hemma- mörkret faller och man sitter hemma och myser så behöver jag eller säkert mer än halva Sverige komma iväg och få sol. Så tips är att få i sig all näring från maten och boosta dig mig härliga träningspass i mörkret. I dom här två glasen är det en enkel blandning av;

• yoghurt – avokado – honung

( Avokado är en riktig superfrukt med mycket vitaminer, mineraler, nyttiga fettsyror och antioxidanter.)

• osötad madnelmjölk – chiafrön – (minilite) honung- kanel

(Chiafrön är en super antioxidanter. Den motverkar inflammationer och är bra mot hjärt- och kärlsjukdomar. Den är bra för magen, cellbyggaden, muskeltillväxten och skelettet. Nyttiga aminosyror, omega 3 , protein är dom små fröna fyllda med. )

• toppat med stora fina blåbär.

( Blåbär innehåller gott om antioxidanter också rikligt med C-, E-, B6-vitamin, kalcium, kalium, fosfor, järn och magnesium. Dessutom innehåller blåbär betakarotener. )

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!