Bookbinders

IMG_9030 IMG_9016 IMG_9026 IMG_9040 IMG_9009 IMG_9014 IMG_9036

Innan jag åkte gick jag förbi och hälsade på min gulliga faster på hennes jobb. Kul och se hur hon hade det. Jag älskar bookbinders, vi alla i personalen hade det på mitt gamla jobb Asplund och det märktes ju inte när det låg framme. (Asplund är en jättefin inredingsbutik där det sticker ut om det inte kommer där ifrån..) Faster jobbar på deras huvudkontor så det var kul och se hur allt går till väga. Fick höra att det öppnar en ny butik just idag så tänkte att det kan ju jag nämna för er, på drottingatan 83. Kan vara bra om man behöver ny almanacka till nästa år eller lite stilrena julklappar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!