Dangerous

box1 box2

Super farliga jag.. hade ni blivit rädda om ni mötte mig så här? Min kille tyckte jag var duktig så det blev jag lite små stolt över iaf, även fast jag inte låtsades som det! Älskar boxning, kan låta lite konstigt men jag menar att gå på dom klassen som är på Sats typ. Efter igår sa vi att vi ska köpa hem så snart kanske jag ser tuffare ut hehe. Vi hade ett riktigt hårt och kul träningpass med varann på ett urnice gym som en vän tog med oss till, Aloha Hill Club. Så ni som gillar att utmana er och bli lite snabbare i kroppen är box askul träningsform och jag lovar er att svetten rinner! Känner hur sega mina armar och kropp är nu på morgonen men nu ska vi ut och promenera 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!