Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dangerous

box1box2

Super farliga jag.. hade ni blivit rädda om ni mötte mig så här? Min kille tyckte jag var duktig så det blev jag lite små stolt över iaf, även fast jag inte låtsades som det! Älskar boxning, kan låta lite konstigt men jag menar att gå på dom klassen som är på Sats typ. Efter igår sa vi att vi ska köpa hem så snart kanske jag ser tuffare ut hehe. Vi hade ett riktigt hårt och kul träningpass med varann på ett urnice gym som en vän tog med oss till, Aloha Hill Club. Så ni som gillar att utmana er och bli lite snabbare i kroppen är box askul träningsform och jag lovar er att svetten rinner! Känner hur sega mina armar och kropp är nu på morgonen men nu ska vi ut och promenera 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind