Cappuccino

IMG_9506IMG_9468 IMG_9469IMG_9474IMG_9475IMG_9480IMG_9487IMG_9497

Idag blev det en tidig lunch eftersom jag vad uppe tidigt. Måste tips om den enklaste, matigaste salladen. Visst den här är inte hemmagjord men det är få ingredienser. Koka några rödbetor och gul quinoa. Skölj salladen och lägg den som en fin botten och ut mot sidorna. Skär upp lite rödlök, soltorkade tomater och gräslök. Skölj lite kikärtor. Efter quinoan är klar blanda ihop det med ingredienserna och ha lite olivolja i.  Lägg det i mitten av den fina salladen du sköljt av och toppa med rödbetorna så har du en underbar lunch eller middag klar! Till beställde jag en hummus 🙂

Själva restaurangen vi åt på heter Cappuccino så kunde inte låta bli att ta en sådan efter maten till en fruktsallad. Utsökt var det! Ska försöka att inte ta så soliga bilder så ni storknar där hemma. Men den här salladen kan man låta vara lite ljummen och inte skölja av quinoan så man får i sig sin varma mat. Ikväll har jag lovat att göra svenska köttbullar, potatismos, lingonsylt, brunsås och inlagdgurka 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!