Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Crispy avocado

image-50001180panko_IMG_2601

Först och främst, tack alla för fina kommentarer på min instagram och sen så har jag lånat dom två bilderna underst från google. Vi gjorde nämligen dom här krispiga avokado bitarna till ett jobb så har svårt att visa er dom bilderna innan dom kommer ut i tidningen. Fast vill självklart dela med mig av det goda receptet! Sen kommer ni få se vad som blev till dom där små guldklimparna. Vi tänkte ett asiatiskt inspirerat jobb så därför  vi valt ett just detta ströbrödet. Panko heter det och är mer som små flan och jag tycker det får fram en liten touch av kokos. Man kan köpa det i alla dom här små gulliga asiat butikerna vi har lite här och där i Stockholm men tips är uppe/ bakom vid Hötorget.

Ha mogna avokados och gör slicer. Rulla dom sedan i mjöl. Vispa upp ägg och rulla dom mjölade avokado bitarna i. Sist rullas dom i panko ströbröder så det fastnar mycket.  Ha en stekpanna med mycket rapsolja i, dom ska kunna flyta i oljan. Ha på högsta värmen och här i ska dom ligga snabbt. Bara att få en färg och dra ihop sig med ägget. Låt dom ligga och svalna och ha en god soya till och doppa i. Ni ska få receptet på soya såsen som är min favorit sen! 🙂

Rapsolja, till stekning

1/4 kopp mjöl
1/4 tsk salt
2 stora ägg, slagna
1 4/1 cups Panko ströbröd
2 mogna avokado

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind