Garlic

IMG_9359

Härligt med fredag! Inför kvällens middag så är tips att slänga in lite vitlök i ugnen. Det blir så sött och god smak tycker jag dessutom tycker jag det är fint. Vitlök är inte dyrt och absolut så lätt lagat som det bara kan bli. Bara öppna toppen eller dela på mitten ha lite olja och in i ugn cirka 20 minuter. Ni kan känna efter när en är klar, då har den mjuknat.

Jag kan tycka att det är lite mycket med en hel så vi delar gärna på en jag och min sambo. Ett tips är att alltid dela när man äter vitlök så inte bara den ena luktar hehe. Det finns massvis med andra tips med vitlök som att den ökar blodcirkulationen, förtunnar blodet, vidgar blodkärlen ja ni förstår då att vitlök är bra för hjärt- och kärlsjukdomar. Vitlök är bakteriedödande och slemlösande också så den lilla vita smakfyllda bollen är väldigt renande och då är det extra bra vid förkylning.  Nu vet ni lite mer om kvällen middags tips 🙂 Trevlig helg till er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!