Organic market

IMG_9562IMG_9564  IMG_9555IMG_9551IMG_9554IMG_9548 IMG_9568

Idag har vi varit på en utflykt upp i bergen, till en marknad. Dom har mycket marknader här i Spanien. Jag tycker det är jätte mysigt att gå runt och spana på allt. Just denna var en med bara massa härliga frukter, grönsaker, blommor, växter, kryddor och bakelser. Allt var närodlat! Vi köpte en urhärlig ny pressad granatäpple juice dom gjorde framför oss och ni ska få se imorgon på hur stor broccolin är. Syns inte på bild men ni förstår nog om ni tittar på den där BAMSE rädisan hehe. Så fint man köpte sin bomull där också, direkt ur blomman! Kram och sov gott

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åhh ser härligt ut! Vilken bergsby? Är i Marbella ofta och älskar din blogg och tips!! Kram Nina

  Nina 2014-12-02 09:11:34
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Nina! Tack snälla du. Så härligt här och det var väldigt fin utflykt upp i bergen för att komma hit. Inte alls stor men kul och ha sett. Brevid var det en bamse loppis om man gillar sånt. Men tog bilen upp bakom La candiada och fortsätte i cirka 20-30 minuter. Men har tyvärr inte namnet nu men ska titta upp det! Återkommer 😉 KRAM sålänge

   foodjunkie 2014-12-02 16:46:34
   Svara
 • Men åh vad härligt det ser ut. Var i Spanien är ni? Här på Cypern har vi också några marknader MEN inte alls som i Spanien som faktiskt är hela 50 ggr större än lilla Cypern. Så efter drygt 3 år här på ön så är vi på väg att röra på oss….nu blir det Spanien!

  Helena 2014-12-01 10:32:47
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Det var en helt perfekt söndag faktiskt. Hade aldrig varit där och ska titta reda på namnet så ska jag skriva det så ni har! För jättekul ju att ni ska flytta vidare hit! Vi är i Marbella området. Hoppas ni kommer trivas :))

   foodjunkie 2014-12-02 16:36:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!