Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Not a baby broccoli

IMG_9635 IMG_9639 IMG_9633 IMG_9600 IMG_9593 IMG_9622 IMG_9618

Lättare sagt än gjort. Jag skrev igår till er att jag skulle visa er hur stor broccolin var jag köpte.. Tycker fortfarande bilderna är orättvisa. Det är som ett litet träd nästan eller  näää, men typ. Bella ÄLSKAR broccoli, hon blev helt tokig så fort den kom fram eller jag la ifrån mig den. Här sitter jag utanför vårt kök i solen som tittade fram idag igen, härligt! Men det härligaste av allt, är ER! Underbara läsare här och på instagram. Ni gör mig så rörd för era kommentarer, frågor, tips, likes! Speciellt igår måste jag säga när jag berättade den fantastiska nyheten. Så mycket kärlek och tack till er alla!

Så ska ni såklart få ett tips om broccolin tänkte jag innan ni får recept imorgon. Broccoli är nämligen kungen bland grönsaker och är en av våra mest näringsrika livsmedel! Det finns rikligt med C-vitamin i, men den innehåller även andra viktiga vitaminer bl.a. A-vitamin, K-vitamin, folat och fibrer. Broccolin innehåller också en del B6-, B1-, B2- B3-vitamin, E-vitamin, järn, kalcium, kalium, magnesium, zink och mineraler. Hallelulia moment 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Grattis till graviditeten! Har precis börjat följa din blogg. Kan du inte berätta mer om din kille? Hur träffades ni? Var bor han? Ålder? Hur gamla är hans barn? 🙂
  Och vart bor du? Stor kram

  Linn 2014-12-02 05:54:16
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Massvis med tack! Vad kul och välkommen eller vad man nu säger 😉 Så kul!!
   Jadu.. Han är underbar i mina ögon och vi har känt varann i cirka 6 år nu men varit ihop i 3 år. Vi bor i stan och varannan vecka kommer han fina barn till oss som är 12 och 8 år gamla. Mellan oss är det 15 år så jag är 26 år och han 41. Bebisen är beräknad nära hand födelsedag på tal om åldern hehe.. Vilken present 😉 Hoppas du fick veta lite mer. STOR KRAM tillbaka <3

   foodjunkie 2014-12-02 16:44:26
   Svara
 • so cute!

  http://alovelystyle.blogspot.co.uk/

  http://www.shopstyle.com/action/loadRetailerProductPage?id=465209348&pid=uid7441-25962271-17

  raquel 2014-12-01 20:26:26 http://alovelystyle.blogspot.co.uk/
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!