Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Breakfast in bed

IMG_9667 IMG_9658 IMG_9655IMG_9685

Bra start på dagen. En frukt och mys stund! Apelsin, gul-kiwi, äpple, mango, ananas och melon blev blev sambon serverad med lite yoghurt toppad med chiafrön och skalade hampafrön. Hampafrön innehåller gott om vitaminer och mineraler som är bra för hälsan. Det höga fiberinnehållet ser också till att hålla magen frisk. Hampafrön har även en god balans mellan fettsyrorna omega-3 och omega-6, vilket bland annat kan hjälpa människor med torr hud eller torrt hår. Speciellt bra så här när kalla tider kommer och vi kan bli lite extra torra!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!