Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fast food

IMG_9709IMG_9717

Här är det mycket broccoli till maten kan man GOTT säga. Enligt mig är detta snabbmat, gick på cirka 10 miuter och fick i mig massa näring.

Koka upp coouscous med vatten, salt och olivolja. Wooka eller stek ihop broccoli, gullök, kikärtor med olivolja eller kokosolja. Häll ner couscousen med det andra när den är klar och ha i 1-2 matskedar majonäs om man vill jag hade ingen citron hemma så kan vara gott och skvätta över lite men glöm inte att peppra och salta. Till det här gjorde jag en hummus som jag blanda ner en tonfiskburk i och till slut hade jag ett stekt ägg till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!