Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lionking

IMG_9730IMG_9753IMG_9751IMG_9767IMG_9780IMG_9786IMG_9789IMG_9793

Idag löste det sig äntligen med biljett hem till Stockholm. Vi hittad inget flyg hem till vårt lilla lejon. Nu kan man säga att jag räknar timmarna för att få mig så mycket energi så möjligt inför kylan och mörkret. Jag tycker det ska bli jättemysigt och komma hem. Träffa alla och julstämningen! Här är det lila julbelysning.. inte vad jag är van vid. Jag vill ha det fina mysiga rött,vitt,grönt. Här går vi vår vanliga tur som är runt området, tar cirka 45 minuter och perfekt och få igång kroppen sen avsluta med frukt. Har redan bokat in promenad tills jag kommer hem på söndag med min syster och Mira, MYSIGT! Härlig start den andra advent.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!