Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Orange

IMG_9723 IMG_9720IMG_9726

Apelsin tycker jag är så fräsht och faktiskt lite juligt. Dom har ju sin årstid nu och smakar ljuvligt.. dessutom luktar lika gott! Kommer ihåg när man var liten och satt och gjorde sånna där fina apelsin dekorationer vid jul med kryddnejlikor i och satte ett rött sidenband på. Mysigt, det har inte jag gjort på länge! Tips om man ska göra så håller apelsinen längre ju mer kryddnejlikor man har. Här nere i Spanien växer det otroligt mycket i träden och vi bor faktiskt i ett område som betyder Apelsinen. På just mina imorse strödde jag på lite chiafrön för att få till en liten extra hälso touch.

Ni har ju sagt att ni gillar när jag ger er lite information om varför den just är så nyttig. Alla vet nog att den är fylld med C-vitamin men att just äta en apelsin varje dag hjälper er kropp både inifrån och utifrån. Så passa på att köp på er och boosta din hud och kropp nu när dom är så billiga och fina. Ta en till frukost och på kvällen. Genom att äta en apelsin på kvällen så hjälper du kroppen att stärka huden och göra bindväven fastare. Du får även en marginellt ökad fettförbränning eftersom kollagen behöver fett för att kunna reparera sig under natten. Så håll kroppen igång på rätt sätt och njut 🙂

Kommer ni ihåg den här förresten (hahahaha..)

—–>   https://www.youtube.com/watch?v=rJEy2Ulexww

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!