Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Serafina did it

IMG_9846 IMG_9847 IMG_9851 IMG_9856 IMG_9854

Igår kändes det verkligen som en fredag. Fått massa gjort den här veckan och så skönt och få en sista middag med sin kära innan vi åker hem idag. Tre-rätters blev det, en sallad till förrätt som hette *Vitaminica*, tycker jag lät perfekt och det var den! Päronbitar som var fint upplagt runt omkring en god spenat och avokadosallad. Sen blev det en vitfisk som jag har glömt namnet på med viltris och ångade grönsaker med en prosecco-sås, mmmmmm smaskens! Sen ville jag testa en ananas- carpaccio med ingefärasorbe toppad med karamelliserade pistagenötter, den slank ner fint 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!