Home sweet home

IMG_9871IMG_9862IMG_9868IMG_9874IMG_9881IMG_9882IMG_9889IMG_9890IMG_9891IMG_9923IMG_9925IMG_9935IMG_9941IMG_9942IMG_9946IMG_9957IMG_9958

Hej alla fina ni, glad andra advent på er!

Idag blev det lite sovmorgon, eller rättare sagt låg och drog mig och titta lite serie på datorn i sängen. Låg nämligen och väntade på att min mamma skulle komma in och vi skulle få i oss en matbit och sedan gå en lång härlig promenad. Vi började med en god ägg benedict på Nybrpgatan 38. Inte ätit det på väldigt länge och den här var väldigt god och mastig, det kan bero på att det var väldigt mycket hollandaise-sås. Brukar ni göra pocherade ägg? Tycker jag är så gott! När vi var mätta och belåtna efter den goda brunchen som bestod av den goda varma smörgåsen, mynta och citronmellis dryck och en cappuccino så var det dags att bege sig ner på djurgården. Vi heter ju Renlund i efternamn så tyckte mamma var det var lite kul med bilden på henne och renen höhö. Sen såg vi ett fält fyllt med grön – och svartkål, verkar som dom små rådjuren också tycker om det 🙂

•Pocherade ägg

Koka upp 1 liter vatten och 1 msk ättiksprit i en kastrull. Knäck äggen ett i taget, först i en skål och häll sedan försiktigt ned äggen i det sjudande ( varma vattnet som inte får koka, utan mer som små bubblor) vattnet och låt sjuda i tre minuter. Plocka upp äggen och doppa i kallt vatten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!