Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nobis

IMG_9861 IMG_9857

Pust.. igår var det inge kul dag alls. Berättade för er att jag var så glad över att vi äntligen hade fått biljetter hem med vår hund. Där vi stod vi på flygplatsen och dom säger att vi inte kommer med planet med Bella. Då har vi alltså bokat om vår biljett för att kunna ta just detta flyg för att hon är godkänd på det i kabinen. Så i cirka två timmar stod vi i telefon med SAS i Sverige och han vägrar hjälpa oss. Tänk er att där står man lite glad för att vi ska hem till familjen och vänner och får det här i ansiktet med lite extra mycket hormoner i kroppen som jag har nu.. Japp lite tårar och dumma ord kom det ut till mannen som vi prata med i telefon. Från mig får han ingen ursäkt heller för vi hade fått bekräftat att hunden var bokad men blivit någonting fel. Så min hjälte och kärlek sa till mig att åka hem så löser han det här. Kändes så tomt och var så ledsen och lämna dom i sticket men vi skulle inte få pengarna tillbaka för biljetterna så jag satt på ett plan själv igår som jag tyckte tog miljoner år och kom fram till en ny surprice, inget bagage kom.. Tack för ingenting SAS!

I taxin på väg från Arlanda ringer Mira och ber mig komma till Nobis, i mitt handbagage och lite lätt svullna ögon från alla tårar fick jag iallafall bästa sällskapet och GOD mat som jag vill tipsa om 🙂 Egentligen var det en gorgonzola-sallad men jag tog med avokado istället. Toppat med massa härliga russin, plommon, grape, nötter och rödbetor. Slurp sa det kl 23.30 igår ikväll och till detta testade jag ett alkoholfritt glas rödvin men det var inte alls samma sak.. tyvärr 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!