Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Best start

IMG_9991 IMG_9990 IMG_9986 IMG_9971 IMG_9973 IMG_9969

Godmorgon underbara läsare! Här sitter vi och äter frukost ihop, jag min älskade syster och Lisa. Förutom att dom är världsbäst så joinade dom med hem till mig efter morgon promenaden och åt frukost. Jag bjöd på det jag hade, så en tallrik gröt med blåbär, honung och valnötter, en dadelsmörgårs med gurka, lite Pukka-te och ett glas blåbär- och acaijuice. Bästa starten på dagen enligt mig och snart kommer mina älsklingar hem!! Hade fullt upp här igår så ber om ursäkt för inget inlägg. Hade varken handlat eller tiden, men hann julpynta och göra det mysigt här hemma till den kära ankomsten idag! Önskar er en fin dag så ska ni få se lussebullarna vi bakade 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh älskar gröt, äter det inprincip varje morgon! Är nyfiken på om du gjort acai/blåbärsen juicen själv? 🙂

  Ida 2014-12-11 23:38:03
  Svara
 • Så gott!!

  Svara
 • Vilka underbara bilder och så inspirerande blogg du har! Superduktig är du! Jag som inte ens egentligen gillar gröt vill bara hem och laga;)

  Linn 2014-12-09 14:26:48
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Vad snäll du är Linn, tack tack! Nu gjorde du mig glad 🙂 Gröt är så enkelt och väldigt härligt och få i sig någonting varmt efter en lång promenad. Man kan ha så mycket i en gröt för att inte få den att smaka ”gröt”.. Så lycka till 🙂 Kram

   foodjunkie 2014-12-09 20:37:18
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!