Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Egg- spo

IMG_9998 IMG_9999 IMG_9992

Älskade ägg, tycker det är så gott. Varma och krämiga! Ägg innehåller allt nyttigt, förutom C-vitamin. Det är faktiskt så att ett enda ägg innehåller mer av vissa vitaminer, mineraler och antioxidanter än fyra morötter. De små hälsobomberna är nämligen fulla av det, ren protein och nyttiga fetter. Man kan säga att allt är i en liten smart förpackning. Så tänk dig att äta ägg och apelsin som är fyllda med C-vitamin så har du fått i dig alla olika ting så kroppen mår bra av!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!