Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Golden aroma

_MG_2496_MG_2499_MG_2519_MG_2520_MG_2531_MG_2534_MG_2540_MG_2547_MG_2512

Så här mysigt hade vi det, jag syster Frida och Mira. Musik, bak, rödvin, värmeljus och julmust vart en helt perfekt andra advent. Receptet tog vi ur Per Morbergs julbok. Har ju nämt förut att det är pappa som tar alla fina bilderna i alla böcker och tittar ofta i dom för att få inspiration! Just dom här blev så saftiga och goda så kunde knappt sluta äta… Det har jag tagit igen dom här två dagarna. Känner mig lite duktig för har börjat träna igen, jiho äntligen känner jag suget och att jag blir pigg av det. Gör såklart det kroppen mår bra av och tränar inte mage.. Morgonen startar med massa frukt och promenad sen ett kvällspass har det blivit. Hur gör ni nu när allt gott bakande kommer med julen och träningen? Hoppas ni hittar någon balans och lycka till <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!