Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vitamins are loading

IMG_0005 IMG_0006 IMG_0007IMG_0011

Tänkte att jag kunde visa vad jag åt innan jag snörar på mig skorna och beger mig ut på morgonpromenaden. Den perfekta mixen, som jag även nämnde igår.. Ägg och apelsin = superbomben av allt våra kroppar mår bra av! La till sharonfrukt också, den gillar jag kall och omogen.. så att den är så där hård och krispig. Det är inget fel med att äta den omogen så ni vet och tips till er som får eller har hosta, ät dessa härligheter och krya på er från mig 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!