Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Princess walk

IMG_0024IMG_0029 IMG_0038IMG_0039IMG_0044IMG_0045IMG_0059IMG_0060IMG_0057

Med dom här två prinsessorna gick jag med igår morse men glömde visa er! Idag var det nämligen inte lite frisk luft och betydligt mer geggigt, igår var det bara vissa  plättar och då hade det blivit t o m blivit is på. Hur mycket älskar man inte ljudet när man går på det.. #childhood! Och hur fina bilder på Lisa och Bella. Bella var inte så där fin över hela sig, det hängde en hel del smutts i hennes svans, ser ni på mig crazy-eye bild. På tal om crazy så finns det inget roligare än att springa efter fåglar tycker Bella.. och på tal om en prinsessor, så gick vi förbi prinsessan Madeleine som också var på morgonpromenad med sin hund och bebis 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart är din fina mössa ifrån?

    Johanna 2014-12-12 18:12:16
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!