Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Every morning

IMG_0088IMG_0094IMG_0095

Det har börjat komma små lätta cravigs ska jag medge, som tur är inga jobbiga, ännu.. Som sötsaker och onyttigheter. Ska visa er vad jag går igång på just nu, kan bli lycklig när den är färdig skalad haha. Just det här har jag ju tipsat om förut men tycker det är så härligt att börja dagen med en varm fräsch dryck som gör sig gott för kroppen. Imorse kom min kära vän Maria hit och tog med mig ut på promenad. Vi gick en ny runda på gärdet som var väldigt skön, mer backig men har fått höra nu några gånger att jag inte går lika fort som förut nu. Jag skyller på att jag inte har lika långa ståtliga ben som dom men har satt ett nytt mål. Snabbare takt! Kul och sätta lite egna mål även fast dom inte är stora tror jag det behövs ofta i träning. Kram från mig så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!