Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pomelo craving

IMG_0149 IMG_0154

Här har ni lyckan efter att ha skalat en stor pomelo, allt goda inuti! Det är en mild och saftig citrusfruk med ett fast kött. Man ska inte äte det vita så man ska smidigt försöka få ut allt från skalen runt flykterna. Folk brukar säga till mig att jag har tålamod efter jag lagat maten jag gjort som inte börjar äta direkt, utan tar då upp kameran och vill hinna ta bild för att visa er. Med just pomela kan jag knappt hålla mig, skalar en klyfta och smakar lite sen fortsatte så här har jag ansträngt mig och har väl andra halva i magen. Den är väldigt mättade dock så vi delar alltid på en.

Nu till någonting annat som jag tänkte fråga. Har någon varit på julbord ännu? Någon som har tips på ett härligt?  🙂 Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!