Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pukka morning

IMG_7748IMG_7753IMG_7750IMG_7751IMG_7756IMG_7771IMG_7774IMG_7786IMG_7790IMG_7796IMG_7795IMG_7807

Har verkligen helt glömt att visa er när jag och älskade syster Frida var på ett jättemysigt event för någon vecka sedan! Ni som känner mig vet hur många olika teer jag har i mina skåp, älskar te! Så blev väldigt glad för inbjudan som kom, PUKKA ska lansera mer produkter. Så klockan 8.30 på Elements spa på Clarion i Skanstull var den mysiga tillställning. Den bjöds på frukost, prestation, huvudmasage med ros-doftande ansiksvatten, aloe vera shot, yoga övning samt göra sin egna magiska honung. Den gjorde vi på fläderbär,ingefära, svartpeppar, lakritskrydda, timjan,mynta och honung som vi mortla ihop och fick med oss hem. Min står i kylen och har haft i hett vatten när jag får min huvudvärk och tycker att jag känner skillnad. Jag älskar ju natur-medicin och allt som är organiskt så blev jätteglad för att jag var bjuden på just det här. I te -väg tycker jag PUKKA är favoriterna så tack för härlig start på morgonen och hoppas ni hinner njuta av en kopp te idag! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!