Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lucia morning

IMG_0160IMG_0163IMG_0156IMG_0183IMG_0182IMG_0167IMG_0170IMG_0188

Glad Lucia till er alla fina människor!

Här hade vi lite mysmorgon med (inte hemmagjord) risgryns-gröt.. Mumma! Tips är ju att göra den lite extra god med en liten klick smör så det smälter.. Ska vara ärlig och säga att det vart lite mer kanel och socker efter bilden, men man såg inte smöret då. En sån där liten förpackning gröt delar vi på 2, tar lite frukt och te till. Frukten imorse blev apelsin-skivor i riven kokos och torkade tranbär. En juice som vi gjorde på apelsin, äpple, citron, ingefära och morot. Hade varit och köpt lussebullar men dom glömde jag ta fram så det får blir till fikat.. snart 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!