Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Healthy smoothie

 

bild-3

Förlåt men måste svära lite.. F*N jag har blivit sjuk, dunder sjuk! Varför blir det jämt så när man äntligen kommit igång med träning. Säkert överansträngt kroppen och blivit smittad.. Läste att man blir lättare smittad när man är gravid. Känns som om ett tåg står på mina kindben och vill inte lämna stationen och Niagarafallett har fått taggiga blåsfiskar så mycket det rinner ur min täppta och svidande näsa. Vaknade i natt med feber och kände hur allt smög sig på. Jag är iallafall tacksam för festen jag var på igår, lite vildare än mina djurgårdspromenader! 🙂

Här har ni en kick-ass-helathy- smoothie. Det ända jag orkat göra idag annars får jag tacka min sambo för serveringen av lussebullar och äggknäckisar på sängen( Den mysiga delen med att vara sjuk).

•—-> Maca, sprirulina, chlorella, ingefära, dadlar, avokado, spenat, mango, hallon, kvarg, mandelmjölk, vatten, chiafrön. Ja, allt jag hade hemma kan man säga och den blev ljuvlig. (Jag lovar jag kände smak)  Glad tredje advent till er alla <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!