Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Healthy smoothie

 

bild-3

Förlåt men måste svära lite.. F*N jag har blivit sjuk, dunder sjuk! Varför blir det jämt så när man äntligen kommit igång med träning. Säkert överansträngt kroppen och blivit smittad.. Läste att man blir lättare smittad när man är gravid. Känns som om ett tåg står på mina kindben och vill inte lämna stationen och Niagarafallett har fått taggiga blåsfiskar så mycket det rinner ur min täppta och svidande näsa. Vaknade i natt med feber och kände hur allt smög sig på. Jag är iallafall tacksam för festen jag var på igår, lite vildare än mina djurgårdspromenader! 🙂

Här har ni en kick-ass-helathy- smoothie. Det ända jag orkat göra idag annars får jag tacka min sambo för serveringen av lussebullar och äggknäckisar på sängen( Den mysiga delen med att vara sjuk).

•—-> Maca, sprirulina, chlorella, ingefära, dadlar, avokado, spenat, mango, hallon, kvarg, mandelmjölk, vatten, chiafrön. Ja, allt jag hade hemma kan man säga och den blev ljuvlig. (Jag lovar jag kände smak)  Glad tredje advent till er alla <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand